Weider Bulgaria - Спортни храни и добавки

Оценете
(0 гласа)

   Колко от Вас са чували това твърдение, като етикет за КАЧЕСТВО? Качество с над 70 годишна история и опит в производството на суплементи за спорта. Началото е сложено от братята Джо и Бен Уидър. Те дават смисъла на бодибилдинга /тренировки и възстановяване/,  такъв какъвто го познаваме днес.

Добавките за ШАМПИОНИ и за върхови резултати!

     През годините добавките с марка WEIDER вече са символ за качество, защото всички разработки са основани на опита натрупан от водещи спортисти. Всичко това съчетано с чистотата на използуваните суровини прави продуктите на WEIDER  предпочитани от спортистите, които искат да получават само най-доброто!

WEIDER в България

     WEIDER-Germany GmbH е представител на американската фирма WEIDER Global Nutrition и основен европейски производител на суплементи за спорта, като от година на година завзема все по-голям дял от този пазар, защото все повече спортуващи осъзнават, че качеството е равно на върхови резултати.

  Ние от фирма "МИДАИС" ЕООД имаме удоволствието да сме партньор на WEIDER и техен дистрибутор  за България. Също така се стараем да представим на клиентите си продуктите и всички новости в нашия онлайн магазин http://www.weider-bg.com/, като им предлагаме и атрактивни цени. Разбира се ние смятаме че по този начин даваме на своите клиенти и дистрибутори само най-доброто, което те заслужават. 

Untitled132123213.png

 

За контакти:

  • Телефон: 0888 34 66 35
  • E-mail: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.
  • Град: София
  • Адрес: бул. Михай Еминеску 5Г
  • Карта: