Нова Алтернатива - рестарт на България

Оценете
(0 гласа)

За нас

Точно 4 месеца след учредителното събрание на сдружение „НОВА АЛТЕРНАТИВА“ стана факт съдебната регистрация на партия „НОВА АЛТЕРНАТИВА“. Новата политическа сила е оглавявана от Николай Цонев – министър на отбраната на България в периода 2008-2009 г.

„НОВА АЛТЕРНАТИВА“ се насочва с политическата си стратегия в защитата на патриотично-либералните ценности. Приоритет на партията е да участва във формирането на ново разумно, почтено и последователно управление в полза на всички граждани.

„НОВА АЛТЕРНАТИВА“ насочва своите усилия към националното развитие, културата и качеството на управлението, сигурността на гражданите и създаването на предвидима и сигурна бизнес среда.

Гражданите и градивното взаимодействие между тях е в основата на реализацията на патриотично-либералния модел. Това е политическа ориентация, която нито левите, нито десните партии биха „обикнали“, защото тяхното съществуване и редуване във властта зависи от поддържането на противопоставянето в обществото – на бедни и богати, на граждани и селяни, на имащи и нямащи, на образовани и необразовани, на служители и предприемачи.

„НОВА АЛТЕРНАТИВА“ представя балансираната алтернатива – гаранции за свобода, право на защита, отговорност към останалите граждани и социална пазарна икономика, която поощрява предприемчивите, но не забравя за останалите.

„НОВА АЛТЕРНАТИВА” е партия на толерантността. Толерантността е най-силният двигател на прогреса в съвременното общество. Нашата толерантност обаче свършва там, където започва потъпкването на гражданските права. Ние сме за държава, в която властва правото, и против държава, в която върлува полицейщината. Правовата държава служи за защита на свободата, а не за нейното ограничаване.

02.jpg 03.jpg 1744.jpg Screenshot_5.png

За контакти:

  • Телефон: 02/952-10-17; 0888 550077
  • E-mail: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.
  • Град: гр. София
  • Адрес: ул. “Порто лагос“ №1, ап. 31
  • Карта: