Сватбена агенция Инанна

Оценете
(0 гласа)

Сватбена агенция Инанна подхожда към  сватбената организация като към проект с цялата отговорност и творчество свързани със задачата.

Сватбената ни агенция се различава по това, че не работим с конкретни доставчици, а следим пазара и ви предлагаме фотографите, декораторите или ресторантите за сватба, които най-добре подхождат на идеите и представите ви за сватбения ден.  Както казва фотограф Ники Митев „сватбени агенти – такива, каквито човек знае от филмите„. Добри сме в организацията, страхотни в планирането и обичаме работата си. За нас ще бъде удоволствие да ви помогнем с организацията на сватбеното ви тържество, а на вас да оставим да му се насладите.

Специализирали сме се в планирането и провеждането на сватби на двойки, които живеят в чужбина, а имат желание да се оженят в България. Говорим отлично английски, а Георги и френски, имаме достатъчно опит в отдалечената комуникация и сме внимателни към детайлите свързани с посрещането и настаняването на гости от чужбина.

Консултираме младоженците за избора на:

 Сватбен ресторант

 Църква

 Ритуален дом

 Сватбени рокли

 Сватбени покани

 Сватбени прически

 Сватбена украса

 Сватбена торта

 Сватбен фотограф / оператор

 Всички други сватбени детайли

Подготвяме план и бюджет за събитието и следваме стриктно вашите представи за организацията на сватбата, както и желания и предпочитания към различните доставчици.

Това е само част от организационната помощ, която предлагаме, а тук можете да разгледате пълния набор от сватбени услуги.

Благодарим ви, че ни се доверихте!

1.jpg akvapark-mmtz-primorsko.jpg detski-tzentar-zamukut-dupnitza.jpg hotel-sunrise-primorsko.jpg

За контакти:

  • Телефон: 0889 515 484
  • E-mail: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.
  • Град: София