Лидия Филипова - Адвокат град Видин

Оценете
(91 гласа)

Лидия Филипова, считано от 3 януари 2003 г. до днес, работи като адвокат в град Видин повече от петнадесет години, вписана в регистъра на адвокатите към Адвокатски съвет – Видин, с решение на АС № 1 от 03.01.2003 г.
Има над 15 години юридически стаж по чл. 164, ал. 2 от Закона за съдебната власт, като адвокат.
Работела е повече от 16 години като служител в Районна прокуратура-Видин и в Районен съд-Видин.
Завършила е „Право” през 2002 г. с отличие във Великотърновски университет „Св. Св. Кирил и Методий”.

Адвокат Лидия Филипова предоставя професионално съдействие при различни правни казуси. Има богат опит при делбените и бракоразводни дела, както и при дела за издръжка. Осъществява процесуално представителство и защита в изпълнителното производство на длъжници и взискатели. Явява се като защитник на подсъдими по наказателни дела пред съдилищата, както и като защитник в досъдебното производство, след упълномощаване. Предоставя консултации и подготвя всички необходими книжа за прехвърляне на недвижими имоти, както и за регистрация на фирми и за вписване в търговския регистър на финансови отчети и на промени в обстоятелствата.

Адвокат Видин

Адвокат Видин – Лидия Филипова oсигурява професионално юридическо съдействие при различни правни казуси.
Предоставя своевременно и качествено правно обслужване за довършване на различни проекти, административни процедури, преговори с частноправни субекти, процесуално представителство пред българските съдилища и различните държавни ведомства.

Явява се като защитник на подсъдими по наказателни дела пред съдилищата, както и като защитник в досъдебното производство. Предоставя консултации и подготвя всички необходими книжа за прехвърляне на недвижими имоти, както и за регистрация на фирми и за вписване в търговския регистър на финансови отчети и на промени в обстоятелствата.

Има дългогодишен опит с бракоразводни дела по исков ред, както и по взаимно съгласие със споразумение. Също така има богат опит в изпълнителното производство с множество удовлетворени искове на взискатели по изпълнителни дела, както и голям брой отхвърлени искове срещу ответници, като колекторски фирми, енергоразпределителни дружества и частни кредитори.

“В своята работа най-много харесвам възможността да помагам на хора, някои от които вече са загубили доверие в правосъдието и законността.
Смятам, че честността е най-добрата политика. Държа на това моите клиенти да бъдат информирани какви са правата им в конкретния случай, кои обстоятелства подлежат на доказване и чрез какви способи.
Моята дейност е организирана и насочена към изграждане на трайни отношения с клиентите в атмосфера на доверие и коректност с цел ефективна защита интересите и законните права на гражданите и юридическите лица„

Благодаря че посетихте Адвокат Видин.com. Не се колебайте да се свържете с мен! Споделете повече информация за вашия казус чрез формата за онлайн консултация. Ще се свържа с вас в най-кратък срок.

 

Онлайн консултация с адвокат Лидия Филипова.

Възползвайте се от възможността за онлайн консултация с адвокат Филипова.
Ще получите отговор в най-кратък срок, обикновено в рамките на няколко часа.

 

  • Вашият казус ще бъде разгледан индивидуално
  • Напълно безплатно
  • Ще Ви бъде предоставен съвет за разрешаването му.
  • В условие на пълна конфиденциалност

За контакти:

  • Телефон: 0888 962 914
  • E-mail: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.
  • Град: Видин
  • Адрес: ул. „Цар Александър II“ 3, ет.1, офис 6
  • Карта: