Адвокатско дружество Георгиев и Георгиева

Оценете
(0 гласа)

АДВОКАТСКО ДРУЖЕСТВО ГЕОРГИЕВА И ГЕОРГИЕВ е юридическо лице, регистрирано съгласно Закона за адвокатурата на Република България в Софийски градски съд и в регистъра на адвокатските дружества към Софийска адвокатска колегия. Дружеството е постоянен член на INTA.

Основната практика на дружеството е с акцент върху защита правата на интелектуална собственост: авторски и сродни права, марки, дизайни, изобретения, полезни модели, географски означения, ноу-хау.

Съдружникът-учредител: адвокат Иванка Георгиева е висококвалифициран експерт с дългогодишен опит в сферата на интелектуалната собственост и същевременно европейски представител по индустриална собственост – марки, дизайни и патенти. Институциите, в които осъществява представителство са: Патентно Ведомство на Република България /BPO/, Европейско патентно ведомство /EPO/, Офиса за хармонизация на вътрешния пазар в Аликанте /OHIM/ и Международното бюро по интелектуална собственост /WIPO/, Комисия за защита на конкуренцията, процесуално представителство пред българските съдилища, Първоинстанционния съд на ЕС, Европейския съд.

В областта на търговското право, строителните инвестиции и недвижимите имоти, АДВОКАТСКО ДРУЖЕСТВО ГЕОРГИЕВА И ГЕОРГИЕВ предоставя пълен комплекс услуги както на местни така и на чуждестранни клиенти. Съдружникът–учредител: адвокат Минко Георгиев има значителен опит в проучване, подготовка и извършване на всякакви сделки с недвижими имоти (в т.ч. изготвяне на предварителни договори, договори за покупко-продажба, наем, залог); подробен анализ на всички юридически аспекти от правното състояние на имота и успешно завършване на сделката; провеждане на преговори и представителство на клиента; данъчно правни, наследствени и други консултации, свързани с имота; съдействие при получаване на банкови кредити за закупуване на недвижими имоти, и съдействие при учредяването на ипотеки.

Други правни сфери на предоставяни услуги от дружеството: Търговско право, Конкурентно право, Чуждестранни инвестиции, Трудово право, Брачни договори, Процесуално представителство, Изпълнителен процес и Медиация.

АДВОКАТСКО ДРУЖЕСТВО ГЕОРГИЕВА И ГЕОРГИЕВ работи съвместно с множество водещи адвокатски кантори в Европа, като: Германия, Франция, Румъния, Гърция, Сърбия, Полша, Унгария при обслужване на клиенти с бизнес интереси на територията на ЕС. Дружеството поддържа контакти и с адвокатски кантори в държави от Северна и Южна Америка като САЩ, Канада, Бразилия, Аржентина и Мексико.

АДВОКАТСКО ДРУЖЕСТВО ГЕОРГИЕВА И ГЕОРГИЕВ притежава търговската марка “LEGAideas” и уеб-сайта http://www.legaideas.eu.

За контакти:

  • Телефон: 029 / 44 03 11
  • E-mail: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.
  • Град: София
  • Адрес: кв. Подуяне, ул. Каймакчалан 1, вх. А, ет.3, ап.14
  • Карта: