Аика Консултинг ЕООД

Оценете
(0 гласа)

 

Зан нас

Счетоводна къща АИКА КОНСУЛТИНГ ЕООД предоставя пълен набор от счетоводни услуги на своите клиенти.Ние гарантираме спазване на закона и пазим вашия бизнес от грешки.Нашият екип ще отговори бързо и компетентно на Вашите въпроси и ще помогне на бизнеса Ви да израсне.

Счетоводна къща АИКА КОНСУЛТИНГ ЕООД разполага с професионален екип от специалисти в сферата на администрирането на трудови-правните отношения между Вашата фирма и Вашия персонал .Те ще Ви помогнат да бъдете коректни с работниците и защитени от закона.Предлагаме Ви пълен пакет от услуги, свързани с изготвянето на трудови договори, заплати, осигуровки, болнични и всички други възможни промени.

Всяка компания, регистрирана по ДДС в България и има направени разходи в чужбина, на които е начислен данък, може да подаде иск за възстановяването им. Проблем има само ако тази фирма е регистрирана като местно юридическо лице в съответната страна, от която иска да си възстанови ДДС. Счетоводна къща АИКА КОНСУЛТИНГ ЕООД предлага на своите клиенти възможност да стане Вашето упълномощено лице при представителствата на европейските данъчни структури и по този начин да спестите време и усилия.

Счетоводна къща АИКА КОНСУЛТИНГ ЕООД предлага на клиентите си регистрация на фирми, което става бързо и лесно. Необходимо е да ни предоставите: име на фирмата, адрес, данни за дейността, която ще осъществявате,размер на капитала и данни от личната Ви карта, или паспорт.

Счетоводна къща АИКА КОНСУЛТИНГ ЕООД ще Ви съдейства да наемете или закупите недвижим имот , да вземете кола под наем, да регистрирате кола в КАТ. Екипът ни работи с най-добрите брокери в района и ще Ви предложи най-добрите оферти.

За контакти:

  • Телефон: +359746 22008
  • E-mail: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.
  • Град: Сандански
  • Адрес: ул. Гео Милев 8
  • Карта: