ТРАНС ЕКСПРЕС ЕООД

Оценете
(0 гласа)

ТРАНС ЕКСПРЕС ЕООД е изцяло българска компания, създадена през 1991 година от утвърдени професионалисти в областта на международната спедиция.

Поддържането на тесен и постоянен контакт между нашия екип и клиентите ни, помогна да уловим редица нови пазарни тенденции, с помощта на които продължихме своето успешно усъвършенстване и развитие, учредявайки последователно дъщерните дружества:

  • Транс Еко-33 ЕООД – логистика и складиране
  • Транс Лог Карго ЕООД – инвестиция в железопътен терминал близо до град София
  • Евротранс 77 ЕООД – вътрешен и международен транспорт

С нашия дългогодишен професионален опит и знания в областта на международната логистика и спедиция сме в готовност да предоставим най-оптималните и своевременни индивидуални решения за нуждите на нашите местни и чуждестранни бизнес – партньори и клиенти.

Поддържането на Система за управление на качеството ISO 9001:2000, съчетано с професионализма и лоялността на нашия експертен екип, е гаранция за възходящо развитие на дългосрочното взаимно сътрудничество с нашите клиенти.

Управлението на нашите поръчки се осъществява от високоспециализирана и интегрирана компютърна система, гарантираща 24-часов контрол на пратките и прецизност при изпълнение на всички процедури.

Фирмата работи в съответствие с Общите спедиторски условия на Националното сдружение на българските спедитори.

Мисия и цели

Нашата мисия е да допринасяме за успешното развитие на нашите клиенти и партньори, като им осигуряваме сигурност, надеждност и висококачествено обслужване.

Нашата стратегическа цел е да бъдем Вашия дългосрочен български партньор за Вашите глобални спедиторски и логистични решения.

Ние сме уверени, че ще постигнем нашите амбициозни цели, посредством хармония с пазарните условия и политика на лоялност, коректност и социална отговорност.

Екип

Ценен ресурс за нашата компания е екипът от внимателно подбрани специалисти с отличен опит в сферата на международната търговия, менинджмънта, спедицията и логистиката.

Изявените индивидуални и професионални качества на служителите, съчетани с първокласните условия на труд, допринасят за успешното реализиране на корпоративните цели и идеи в пазарни условия.

Основен приоритет в управлението на човешките ресурси във фирмата е инвестирането в хората чрез предоставяне на подходящи възможности за професионално развитие и осигуряване на адекватни програми за обучение, целящи повишаване ефективността на всеки отделен служител.

За контакти:

  • Телефон: 02 / 943 47 77
  • E-mail: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.
  • Град: София
  • Адрес: бул. Дондуков 82 A
  • Карта:
Още в тази категория: « ЕТ Румяна Николова – Даци-Р