Сигматех ЕООД - Влагомери, сушилни, енергоспестяване град Пловдив

Оценете
(1 глас)

За нас

Фирма Сигма плюс е създадена през януари 1997г., а през 2003г. фирмата се преобразува в Сигматех ЕООД. Основният предмет на дейност е разработка и производство на специализирани устройства и системи с вградена технология за сушене, измерването на влажност и енергоспестяването.

Вградените технологии за сушене не са просто въведена логика и режими. Те са основата на системата, а електрониката е само носител.

Всяка технология е изпитвана и оптимизирана в продължение на месеци, докато не се постигнат по-добри от средните резултати (в повечето случаи резултатите са много по-добри). Технологията е оптимизирана по-качество на сушене, време на процеса или производителност, енергоемкост и постигане на най-адекватната реакция при непредвидени и аварийни ситуации.

Високата степен на автоматизация не е свързана със сложна настройка. Напротив интерфейсът е изчистен заради това, че в по-голямата степен системата автоматична се настройва и намира оптималните настройки.

Различните сигнали за аларма дават възможност, много преди да стане фатално за процеса, отклонението на даден параметър да се вземе мярка която е извън възможностите на системата (например липса на енергия или неадекватна реакция на изпълнителен механизъм)

Възможността за дистанционен контрол и услугата дистанционно технологично обслужване дават още по-високо ниво на сигурност.

Разработката на електрониката

Всички изделия на Сигматех са с оригинална разработка.

При подбора на принцип на работа изпитваме всички известни и избираме най-удачния. Ако никой не дава добри резултати имаме няколко наши модификации на известните принципи на работа. Продължителните всеобхватни изпитания при възможно най-тежките условия са задължителни при всяка разработка.

При всеки уред се обръща внимание от една страна на дуракоустойчивостта, а от друга на максималното изчистване на интерфейс с потребителя.

Качеството на работата е основен приоритет за фирмата.

Всяко изделие се изпитва на няколко нива:

  • Заготовка;
  • Изделие;
  • Цялостна система.

Всяка конфигурация се тества поне 72 часа преди продажба.Още при разработката се взимат в предвид всички крайни условия на работа.

Макар и рядко, ако възникне сериозен проблем по време на гаранционния срок изделието се заменя с последния нов модел на същото изделие.

Отнасяме се сериозно към всяка препоръка от клиентите. Всичко тава гарантира сигурната и безотказна работа на изделията.

sitemgr_photo_121115.gif sitemgr_photo_121125.gif sitemgr_photo_121127.gif sitemgr_photo_121129.gif sitemgr_photo_121131.gif sitemgr_photo_121133.gif sitemgr_photo_121135.jpg sitemgr_photo_121137.png sitemgr_photo_121139.png sitemgr_photo_121141.gif sitemgr_photo_121145.gif

 

За контакти:

  • Телефон: 0878 12 01 00 ;0878 12 01 04
  • E-mail: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.
  • Град: Пловдив
  • Адрес: бул. Кукленско шосе 7A
  • Карта: