Теодор Издимирски - Личен лекар град София

Д-р Теодор Издимирски е общопрактикуващ лекар в град София. Като личен и семеен лекар извършва профилактични прегледи, лечение на заболявания. Поставя задължителни и противогрипни ваксини и имунизации.

Общопрактикуващ лекар Теодор Издимирски в София

Доктор Теодор Издимирски работи като общопрактикуващ лекар на територията на град София. Лекарят има богат професионален опит в областта на медицината,има 12 години стаж като лекар в Спешна помощ. Доктор Издимирски проявява индивидуален подход към своите пациенти, с което е спечелил доверието на много от тях.

Като личен и семеен лекар на територията на град София и в село Железница лекарят предлага на своите пациенти широк спектър от медицински услуги: медицински прегледи, диагностика, лечение и профилактика на заболявания, поставяне на ваксини и имунизации.

Профилактични прегледи от Доктор Теодор Издимирски в София

Доктор Издимирски извършва в своят лекраски кабинет профилактични прегледи на пациенти за диагностика на тяхното физическо и психическо здравословно състояние. Лекарят издава медицински експертизи, болнични листове и медицински удостоверения. При необходимост издава направления за специалист.

Ваксини и имунизации от доктор Теодор Издимирски в София

Доктор Теодор Издимирски поставя задължителни и противогрипни ваксини и имунизации, според Българският имунизационен календар. Като семеен и личен лекар поставя имунизации, задължителни или препоръчителни ваксини. Доктор Издимирски поставя имунизации срещу: рубеола, хепатит В, туберкулоза, тетанус, морбили, манту, паротит, както и противогрипни ваксини. Общопрактикуващият лекар извършва консултации за своите пациенти, относно поставяне на ваксини и имунизации по желание.

Медицински кабинети на Доктор Теодор Издимирски в София

Доктор Теодор Издимирски разполага с медицински кабинети в град София и село Железница, оборудвани с необходимата медицинска апаратура и инструменти за извършването на точен медицински преглед. Лекарят извършва профилактични прегледи, поставя диагноза и назначава необходимата терапия.

Не се колебайте да се доверите на доктор Теодор Издимирски, като ваш личен и семеен лекар.

Контакти

БИЗНЕС РЕГИСТЪР

Business-Register.BG е Бизнес Каталог, собственост на фирма

„Адвъртайз Партнърс“ ЕООД.

Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.

0886 83 36 36

За нас

Адвъртайз Партнърс е сред водещите рекламни агенции на българския пазар, специализирана в дигиталния интернет маркетинг и реклама в социалните мрежи. Нашият професионален екип ще Ви съдейства да изведете бизнеса си на челни позиции в търсачките, умело използвайки най-актуалните инструменти и практики в брашна. Това неминуемо ще популяризира дейността Ви и ще привлече нови потенциални клиенти към Вашия бизнес. 

Предоставянето на възможно най-качествените и ефективни услуги са водещите сили за нас, защото оправдаването на очакванията и доверието на клиента е нашата главна цел. Доверете ни се и ние ще използваме всички налични онлайн канали, за да насочим потребителското внимание именно към Вашите продукти и услуги,  докато Вие вършите своите неотложни задачи.
 

Услуги

    Рекламa в www.business-register.bg

Искате ли Вашия бизнес да придобие популярност в интернет пространството и все повече потребители да научат за Вас? Ние от Адвъртайз Партнърс ще Ви помогнем да покажете своя бизнес на повече потенциални клиенти, което ще доведе до увеличаване на продажбите и разрастване на дейността Ви. Заявете своята рекламна страница в нашата бизнес платформа, наред с най-добрите фирми на българския пазар, а нашият екип от специалисти ще позиционира фирменото Ви представяне на челни позиции във всички търсачки.

• Рекламна страница за 6 месеца

• Рекламна страница за 12 месеца

 

Допълнителни услуги, които можем да предложим на нашите клиенти:

• Банерна реклама за 6 месеца

• Банерна реклама за 12 месеца

• Слайдерна реклама за 6 месеца

• Слайдерна реклама за 12 месеца

 

   Направете си безплатна рекламна страница за един месец в най-посещаваната бизнес платформа в България сега! Пуснете запитване за да ви изготвим оферта или се свържете с нас на 0886 83 36 36.

 

 

Google Adwords РЕКЛАМA

Всеки знае резултата от това да си на първо място в Googlе! Направете бизнеса си по-успешен с AdWords, онлайн рекламната програма на Google. Потърсете ни и нашият екип от ИТ специалисти ще проучи Вашата конкуренция и ще помогне да изберем най-подходящите ключови думи за Вашите продукти/услуги. Когато потенциален клиент търси с ключова дума, която присъства в избраните от нас, то рекламата ви се показва над резултатите от търсенето обозначена с етикет реклама. Плащате само за посещеня, а импресиите (покаванията) са безплатни.

 

Предимства: 

• Гъвкавост и детайлна статистика

• Ниски цени на клик за Българския пазар

• Контрол върху рекламния бюджет

• Таргетиран трафик

• Най-бързият вариант да постигнете челни позиции в Google

• Няма ограничение в броя ключови думи и реклами

 

 

adwise - банерна РЕКЛАМA

 

Нашите дизайнери ще изготвят рекламен банер, който максимално да удовлетворява нуждите на Вашия бизнес. След което ще го публикуваме на всички сайтове, собственост на официалния ни партньор НЕТ ИНФО (става въпрос за най-големите, най-популярни и посещавани сайтове 814 на брой, сред които abv.bg, vbox7.com, всички сайтове на НОВА ТВ, всички сайтове на ДИЕМА, sinoptik.bg, vesti,bg, edna.bg, mobile.bg и др.). Този вид рекламна платформа е разработена специално за малкия и среден бизнес и Ви гарантира ценова ефективност и добра възвръщаемост. 

 

Предимства:

• Покритие на над 90% от българската аудитория, според данни на Гемиус

• Ценова ефективност и контрол

• Можете да редактирате съдържанието

• Получавате безплатна консултация при оптимизирането на кампанията

 

 

 

 

facebook страници и РЕКЛАМни кампании

 

Имате бизнес, който искате да популяризирате във виртуалното пространство или желаете да извършвате онлайн търговия, но не искате да инвестирате в собствен сайт? Адвъртайз Партнърс Ви предлага ефективно решение. Нашият екип от специалисти ще изготви цялостна концепция на фирмeнaта Ви Facebook страница. В допълнение предлагаме на нашите клиенти провеждане на активни, таргетирани рекламни кампании, базирани на бюджет по Ваш избор.

 

Seo (search engine optimizer) оптимизации 

 

Имате фирмен сайт и се стремите да постигнете популярност и да привлечете нови клиенти? Ние от Адвъртайз Партнърс предлагаме СЕО оптимизацията. Тя представлява техническо организиране на съдържанието на Вашия сайт по начин, който дава по-добра представа на търсачките, каква информация има в него. Това се прави с цел постигането на челни резултати при търсене в Google.

 

  
Изработка на уебсайт

 

Стартирате нов бизнес, но все още нямате фирмена страница? Нашият екип от специалисти ще изготви професионален уебсайт за Вашия бизнес, съобразен с изискванията на клиента и най-новите тенденции в дизайна.

 

 

 

Дизайн НА фирмено лого

 

Адвъртайз Партнърс предлага дизайнерска изработка на фирмено лого според нуждите и изискванията на клиента.

 

 

 

„Адвъртайз Партнърс“ EООД си запазва правото да прави отстъпки от посочените цени при пакетни услуги.