JUser: :_load: Не може да бъде зареден потребител с номер: 634

PM Club Sofia - Hip Hop & House Music нощен бар

Оценете
(37 гласа)
PM-Club-Sofia PM-Club-Sofia

PM Club Sofia стартира като летен бар-тераса в центъра на София през 2013-та година. 

През 2014-та година, в Деня на София – 17-ти септември, като допълнение към уютната лятна градина, с много вяра, надежда и любов, се ражда и емблемата :PM Club. Разположен в идеалния център на столицата и на метри от Софийска градска художествена галерия, :PM Club бързо се превръща в една от най-актуалните парти дестинации в София.

Клубът е проектиран с подчертано индивидуален стил от Studio Mode. Концепцията за интериорния дизайн на заведението е вдъхновена най-вече от музиката и по-точно от песента “God is a DJ” (Бог е DJ) на британската група Faithless, което ни кара да добавим “If God is a DJ, :PM Club is Our Music Temple!”. 

Клубът е разделен на различни зони - големият бар, който се намира в средата на помещението, е мястото, където нашите бармани успяват да накарат и най-взискателните клиенти да се почувстват специални. От двете страни на бара се намират удобни сепарета за големи и още по-големи компании, а високите маси в центъра оставят повече пространство за забавление. В непосредствена близост до големите сепарета вдясно се намира и малкият бар, който осигурява уединение, удобство и бързо обслужване за гостите, настанени в тази част на клуба. Интериорът е издържан в черен цвят, окъпан в светлина. Подът, сепаретата, масите и дори стените са черни, покрити с плътни пердета до земята. Акцентът от шестоъгълници се вижда навсякъде в заведението - от масите, през бара, до тавана. Тези геометрични форми са и една от емблемите на клуба.

Усилената работа на целия екип и дизайнерите от Studio Mode носят на :PM Club заслужения приз за “Най-добър клубен дизайн в света” на най-големия световен архитектурен форум “Architizer A + Awards” в Ню Йорк през 2015 година.

За контакти: