ТЕ Трейд груп ООД

Оценете
(0 гласа)

TE-TRADE GROUP ООД е базирана във София и Хасково, Република България и е регистрирана през 2007 г. Предметът на дейността й се заключва в проучване, проектиране, строително-монтажни и ремонтни работи в областта на промишленото, гражданското и инфраструктурното строителство. В досегашната си дейност фирмата е изпълнявала и продължава да изпълнява обекти от нулев цикъл до цялостното им завършване, включително вътрешно обзавеждане, художествено-монументално и оформление на външната околосградна среда, като за целта работи и със специализирани фирми, които се явяват нейни подизпълнители на обектите. Опитът от такава съвместна работа показва, че се достигат много високи и качествени резултати и се осигурява максимален комфорт на клиента. Избягват се каквито и да било реконструкции при монтажа на вътрешния интериор, което води до достигане на високо качество и снижаване на разходите по окончателното завършване на обекта.

TE-TRADE GROUP ООД разполага с необходимия квалифициран персонал, включително дипломирани инженери по различни строителни специалности. Някой от нашите строители имат над 30 годишен опит в строителството.

В практиката на фирмата е прието при недостиг от квалифицирани строителни кадри, както и при необходимост на ниско квалифицирани строителни работници, същите да се наемат на временен договор от района в който се намира съответния обект.

TE-TRADE GROUP ООД смята безопасността на работниците за приоритет. Тази дейност е подсилена от създадената длъжност Началник по охрана на труда и безопасност на работното място. В допълнение няколко от нашите старши служители посещават курс по безопасност на труда, хигиена на труда и противопожарна безопасност.

При изпълнение на строителството задължително се спазват всички изисквания по ППО ( Закон за здравословни и безопасни условия на труд; Наредба N3 за инструктажа на работниците – Държавен вестник бр. 91/98г..; наредба N11 за лични и колективни предпазни средства, и всички нормативни документи, отнасящи се до ЗБУТ ).

TE-TRADE GROUP ООД разполага със собствена строителна механизация, включваща всичко необходимо за изпълнението на строителните обекти, а при необходимост се наема и допълнителна механизация по предварително съгласуван график за необходимата специализирана строително-монтажна техника от съответните държавни и частни фирми разполагащи с такава. Фирмата е член на камарата на строителите в България и е вписана в централния професионален регистър.

Фирмата е един от основните дистрибутори на високо качествените продукти на Weber – лепила, шпакловачни смеси, фасадни мазилки, фасадни бои, вътрешни бои и др.

 

Жилищни постройки и кооперации на територията на страната, изградени от фирмата:

1. Многофункционална жилищна сграда с магазини, гаражи и подземен паркинг.

2. Довършителни работи на жилищна сграда в кв. Манастирски ливади УПИ ІІІ София.

3. Блок №4 от Студентски общежития на Технически Университет - София.

4. Основен ремонт на покрива на спортна зала на Технически ниверситет - София.

5. Извършване на строителни и монтажни работи с цел основен ремонт на стаи, санитарни възли и коридори в блокове № 2,16 от Студентски общижития на Технически Университет - София.

6. Възстановяване на къщи в с.Бисер.

7. Основен ремонт на ДФВС при Технически Университет - София.

8. Довършителни работи за обест: Радиофармакологична производствена лаборатория в ПИ № 681134.4413.58 м.Гладно поле р-н Люлин София.

9. Строително монтажни работи по обект: "Жилищна сграда с гараж" УПИ ІІ-505, кв.187, м.Подуене-Редута, СО.

10. Извършване на ремонтни работи в помещение за престой на живи животни в Карго-зоната на Терминал 1 на "Летище София" ЕАД и привеждането му в съответствие с изискванията на IATA

11. Обновяване на съществуваща детска площадка и изграждане на нова в кв. 17, м. "Дървеница"

 

КОНТАКТИ:

  • България, София, кв. "Дървеница", ул. "Илия Димушев" 1Б (партер)
  • Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.
  • +359 884 272305

ScreenHunter_1588-Nov.-08-14.49.jpg ScreenHunter_1589-Nov.-08-14.50.jpg ScreenHunter_1590-Nov.-08-14.50.jpg ScreenHunter_1591-Nov.-08-14.50.jpg ScreenHunter_1592-Nov.-08-14.50.jpg ScreenHunter_1593-Nov.-08-14.50.jpg ScreenHunter_1594-Nov.-08-14.50.jpg ScreenHunter_1595-Nov.-08-14.50.jpg ScreenHunter_1596-Nov.-08-14.50.jpg ScreenHunter_1597-Nov.-08-14.50.jpg

 

 

За контакти:

  • Телефон: +359 884 272305
  • E-mail: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.
  • Град: Хасково
  • Адрес: бул. "Васил Левски" 2А